Kontakt

Merrni kontakt me ne

INFORMACION MBI KONTAKTET

Për çdo informacion lidhur me projektin PoWER, ju lutem kontaktoni Kordinatorin e Projektit:

Marco Padula

Instituti për Ndërtim dhe Teknologji – Këshilli Kombëtar i Kërkimit në Itali (ITC-CNR)

Via Lombardia 49 – San Giuliano Milanese (MI), Italy
+39 029806305

Location Map

Projekti Power

Institute for Construction Technologies – National Research Council of Italy (ITC-CNR)

  • Via Lombardia 49 – San Giuliano Milanese (MI), Italy
  • +39 029806305

Photos of the ports

igoumenitsa.jpg
bari.jpg
rijeka.jpg
durres.jpg
ravenna.jpg
brcko.jpg
Copyright © 2018 PSDI. All rights reserved.